sobota 22. srpna 2015

Vinohradský pivovar

Když si kamarádi založí vlastní pivovar s láskou a vizí, nemůže to snad ani dopadnout špatně. Když se jim navíc podaří obnovit pivovar jednou zaniklý, dostává celý nápad diametrálně odlišný rozměr. Přesně to se povedlo ve Vinohradském pivovaru. To, že tady dělají řemeslo dobře a s láskou, vám musí být jasné. Přeplněné zástolí a úsměvy na tvářích pivních znalců prostě nejde přehlédnout. Jaké obličeje však uvidíte při pohledu do tváře hermologů, to je zatím otázka. Že vás to zajímá? Mrkněte na další recenzi!

Vinohradský pivovar (Korunní 106, Praha 10)
rezervace@vinohradskypivovar.cz









Vzhled a dekorace - 5
Krásný minimalistický vizuál.
Vyzrálost sýru - 3,5
Ještě by nějakou tu lázeň snesl.
Cibule, paprička, koření - 3,5
Cibulka v pořádku, paprička jen pro dekoraci a náplň málo výrazná. Škoda.
Pečivo - 3
Rohlík k hermouši fakt moc nejde, chléb byl čerstvý, ale jaksi prázdný, velmi výrazná chuť kmínu, prostě to z nějakého důvodu nebylo ono.
Celková chuť - 3,5
Hermelínový pašák mi s malými výhradami chutnal, cítil jsem svěží jarní chuť doladěnou petrželkou, avšak bez většího nápadu, což je škoda. Potenciál by tu však byl!

Cena 79kč


Dneska to nebylo špatné, ale mohlo to být daleko lepší. Vyšší průměr s krásným vizuálem si zaslouží 18,5 bodů, když k tomu připočtem dalších 1,5 bodu za skvělé pivo, ochotnou obsluhu a obnovení tradiční značky, rázem tu máme povedený speciál. Jak vinohradský hermouš chutnal vám? Podělte se o své gurmánské zážitky!

Zdraví agent Gerald a přeje hermelínovou sobotu!

Celkové hodnocení 20 bodů

Žádné komentáře:

Okomentovat