pondělí 13. října 2014

Indigo

Ve spletitých uličkách u Masarykova nábřeží můžete narazit na velmi specifický prostor vybavený současným uměním, který navíc oplívá vyjímečnou zahrádkou ve vnitrobluku. Přes den je to perfektní záškolácké místo pro všechny chytráky ze střední,  v noci zase základní "base" pro mladé hipstry. Aloha - vítejte v Indigu. Jak se cítí hermelín mezi teenagery a budoucími intelektuály se dozvíte v naší další recenzi. Nechte si chutnat!

Indigo Concept Space (Opatovická 3, Praha 1)







1. Vzhled a dekorace na talíři - 3
Ultra minimální úsporný vzhled. Na první pohled je zřejmé, že chybí paprička. Kluci se s tím hold nějak zvlášť nemažou. Proč by taky?
2. Vyzrálost sýru - 3
Hermouš byl hezky sametový, ale k dokonalosti by zasloužil ještě  o trochu délé setrvat ve svém nálevu.
3. Paprička, cibule, koření - 3
Žádná papřička - to se neodpouští! Skoro žádná cibule - to se neodpouští! Koření, jež dalo nálevu česneko-pikantní příchuť potěšilo.
4. Pečivo - 2
Snad to nebyla nakrájená Šumava z pytlíku, avšak chutnala podobně.
5. Celková chuť a náplň - 3
Hermelín nebyl špatný, byl to sametový klasik. Pokud by majstři od šporáku přidali nějakou klidně obyčejnou náplň z červené papriky, rázem by se zdejší kousek stal o třídu lepším.

Cena:56kč

Hermouš z Indigo Concept Space u mě vyvolával koncepční rozpolcenost proto jen 14 bodů. Udělil bych však jeden extra bod za genia loci a zajímavou uměleckou výzdobu této dalo by se říci klubovny a další extra bod navíc za úžasnou zahrádku s dřevěnou podlahou umístěnou pod kaštany ve vnitrobloku. Spíš než na hermelín bych přišel znovu zasnít se nad ztraceným mládím a posedět pod korunami stromů. Dneska celkem za 16náct.

A jak vám chutnal zdejší naloženec? Pište a hodnoťte hermologové!
Zdraví hipster-agent Gerald!

Hodnocení 16 bodů (max 25) 

Žádné komentáře:

Okomentovat