úterý 22. května 2012

Jak budeme hodnotit - první návrh

Je jasné, že co člověk, to jiná chuť. Přesto by Vám však mělo naše hodnocení spolehlivě říci, kdo je vítěz a kdo poražený. Naše hodnocení se skládá ze základních pěti bodů:

1. vzhled a dekorace na talíři
2. vyzrálost sýru a náplň
3. celková chuť
4. paprička, cibule, koření
5. pečivo

Za každou kategorii lze získat 1-5 bodů takže maximálně 25 bodů. Vliv na celkové hodnocení však může mít ještě další kategorie, kterou popravdě nevím jak nazvat. V této kategorii bude přihlíženo k ostatním vlivům, které s vlastním hermelínem nemají sice nic společného, ale významně ovlivňují celou událost degustace. Jako například: prostředí, číšník, netradiční příloha, zajímavý talíř a další.Celkově je tedy možné získat 30 bodů. Pro lepší přehled však budeme k hodnocení používat klasickou stupnici 1-10, která z oněch 30 bodů bude vycházet.
Teď už jen zbývá popřát jediné – s chutí do toho!

Žádné komentáře:

Okomentovat