neděle 17. listopadu 2013

Hospůdka U Voraře

Občas máte chuť třeba na hermelín, přijdete do hospůdky, uděláte pár fotek, nějaké zápisky a těšíte se, jak o tom napíšete na blog. Co se však nepřihodí, když fotky naleznete, ale zápisky nikoliv? Smutek? Zklamání? Neúplný článek? Hotové nadělení! Dnes tudíž přináším pouze vizuální recenzi. Dobré pokoukání přeje agent Gerald!
Zápisky nalezeny a recenze vytvořena!

U Voraře (Na Výtoni 12, Praha 2, 120 00)






Zápisky nalezeny!!!

Už to moc nevypadalo, ale nakonec při údržbě telefonu jsem objevil ony řádky, jež pomůžou zmapovat i tento hermelín! Konečně!

1. Vzhled a dekorace na talíři - 5
První dojem byl úžasný, vše jakoby dávalo smysl a zapadalo do sebe. Navíc ten talíř!
2. Vyzrálost sýru - 4
Vyzrálost se hodně blížila ideálu, ale přece jen jí ještě něco scházelo.
3. Paprička, cibule, koření - 4
Paprička pálila, jak se patří. Možná cibule nebylo úplně moc. Tento nedostatek vyvažovaly brusinky, jež skvěle zapadly do kombinace chutí a jež dotvářely unikátní zážitek.
4. Pečivo -  2
Jako pečivo zde podávají osmahlé dva kousky toustu. Nevím, jak vy, ale tento pečivový zvyk je pro mě nepochopitelný!!! Absolutně nedostačuje a navíc tousty k hermelínu?

5. Celková chuť a náplň - 5
Náplň nebyla vůbec zřetelná, ale vůbec to nevadilo. Celkovou chuť, jež byla opravdu vynikající, utvářely hlavně brusinky a musím říct, že se Vorařům tento hermelín fakt povedl.

Cena: 69kč


Hospůdka U Voraře si vysloužila 20 bodů. Rád bych udělil ještě jeden bod navíc za krásný talíř, dobré pivo a příjemnou atmosféru. Dneska to je celkem za 21 bodů.
A jak hodnotíte zdejší hermelín vy? Napište nám!

Zdraví vás agent Gerald a přeje neutuchající chuť na hermelín!

Žádné komentáře:

Okomentovat