sobota 16. března 2013

Gutovka

Strašnický Areál volného času Gutovka je určen především všem sportovním nadšencům. Rozlehlá sportoviště mezi panelovou zástavbou však nabízí koutek také pro milovníky kuchyně. O tom, jak vysoko vystoupal jejich hermelín na pomyslné stupnici slávy, vám povím v následujícím reportu.

Gutovka (Gutova 39, 100 00, Praha 10 - Strašnice)
http://www.gutovka.cz/Restaurace.aspx




Po vyčerpávajícím sportovním výkonu přijde vhod schlazení půllitrem piva a malá svačinka u toho nemůže samozřejmě chybět. Všechno bude guuut, jsme přece na Gutovce!
1. Vzhled a dekorace na talíři - 3
Na první pohled hermelín nevíří barvami, to by ještě tak scházelo. Avšak že by se dalo mluvit o módní ikoně, to se říci taky nedá. Hold je to zdraví průměr.
2. Vyzrálost sýru a náplň - 4
Stáří hermelínu na jedničku, jemná a přesto plná struktura chuti. Škoda jen té náplně která neurazila, ale ani nepotěšila. Scházela tomu výraznější chuť papričky a lepší aroma a mohli jsme být na všech pěti.
3. Paprička, cibule, koření - 3
Paprička pálila jen jednou, přesto slušně. Cibule bylo dostatek, ale tomu nálevu něco chybělo. Aroma a koření viz výše.
4. Pečivo - 5
Pět kusů výborného, čerstvého pečiva v ceně. Tak by to mělo vypadat všude. Haleluja!
5. Celková chuť a dojem - 4
Ať jsem to popravdě vůbec nečekal, hermelín mě příjemně překvapil. Vynikají vyzrálost v kombinaci s čerstvím pečivem umí opravdu zázraky. Navíc s cenou 49 kč, která vykouzlí úsměv na tváři nejednomu studentovi.



Tramtadadáá. Hermelín z Gutovky si odnáší nadprůměrných 19 bodů. V bonusové kategorii si dovoluji přidět ještě 2 body navíc. Nekuřácké prostředí sportbaru s dětským koutkem plus vtipná nevtíravá obsluha a točený mnichovský klasik Paulaner. Sečteno a podtrženo 21 bodů. To je výkon hodný pochutnání!

Pro všechny sportovce i jejich fanouškovskou základnu je Gutovka prostě guuut! 
Už se nám to pomalu jaří a tak věřím, že i agent Anče si přijde jednou zasportovat! Trampolíny tu sice nemají, za to jsi tu můžeš zastřílet amorovými šípy..-))
Tak zase příště a dobrou chuť!

Žádné komentáře:

Okomentovat