sobota 25. července 2015

El WooD

Tento dřevěný bárek známý také jako "U Potápěče", podle vedlejšího divingového obchodu s proslulým visícím mužem v neoprénu, je oblíbené místo především dejvických středoškoláků. Název El Wood si určitě nezaměňujte s režisérem Ed Woodem. Na místo toho čekejte dřevěný bar a podlahu, jelikož el wood znamená španělsky dřevo. Zdejší klub zapadá do kategorie jídlo, pivo, bar a nějak zvlášť se od podobných lokálů neodlišuje, což je trošku škoda. Po jednom 11° Kozlíku mě začalo zajímat, co očekávat od zdejšího potápěčského hermelínu. Tak se pojďme na tu nádheru podívat!

El Wood Club (Československé armády 13, Praha 6)
Tel: 233 326 276







Vzhled a dekorace - 2
Návrat o nějakých 30 let nazpět, takto si představuju socialistického naložence..-))
Vyzrálost sýru - 4
Chlapec trošku přebral, ale do jogurtu má ještě daleko.
Paprička, cibule, koření - 4
Hodně cibulky, náplň nepřesvědčila, za to nejpálivější paprička, jakou jsem kdy na hermelínu jedl, ano. Ještě teď mám kopřivu na jazyku. Jak jenom ohodnotit tenhle kolorit?
Pečivo - 4
Na velmi slušné úrovni.
Celková chuť - 4
Jednotlivé chutě byly dosti divné, řekl bych až trochu nahořklé. Kupodivu však ve zájemné kombinaci vytvářely docela poživatelný zážitek, který pro znalce hermelínů musím doporučit. Něco takového jste určitě ještě nekonzumovali..-))

Cena 60 Kč

El Wood představil velmi netradiční hermelín. V kombinaci s dobrou cenou a vynikajícím Kozlem 11 to byla paráda. Ke konečnému hodnocení přidávám ještě bod za dobré pivo a dnešní účet uzavírám na 19 bodech. A jak chutnal zdejší potápěčský hermouš vám? Podělte se o své zážitky a napište nám!

Zdraví agent Gerald a přeje hermelínový den!

Hodnocení 19 bodů


Žádné komentáře:

Okomentovat