sobota 12. října 2013

Locál na Palečáku

Palackého náměstí je oblíbeným místem pro setkávání přátel mířících nejen za pivními radovánkami. Proto bylo zapotřebí, toto místo začít prozkoumávat.  Naše kroky vedly do příjemného,  nedalekého lokálu za rohem, kde jsme se rozhodli hledat krále hermelínů. Jaký tento cipísek vyvolal žaludeční reakce se dozvíte v naší první podzimní recenzi.

Café & bar Locál (Gorazdova 1971/8, 120 00 Praha 2)
https://www.facebook.com/CafeBarLocal






Tentokrát jsem pořídil málo fotek - za to rozmazaných!

1. Vzhled a dekorace na talíři - 5 
První dojem byl omračující, nevím jestli to bylo způsobeno faktem, že jsem měl první hermelín po 3 měsících pauzy, či byl doopravdy tak hezky upraven. Tak nebo tak plný počet!

2. Vyzrálost sýru a náplň - 2
Modlil jsem se, aby se chuť rovnala ustrojenosti, ale bohužel. Chlapci ho asi naložily dva dny zpátky a to se potom nemůžou divit za tu známku. Náplň byla příznivá, ostrá a dobrá jenže s kombinací s vyzrálostí prostě bída.

3. Paprička, cibule, koření - 3
Paprička chyběla, ale byla nahrazena rozemletou paričkou v náplni, což beru jako omluvu. Kořeňěnost a pálivost tvořily doboru kombinaci. Nakládané cibulky by mohlo být více.

4. Pečivo - 3
Docela bída, se zavřenýma očima dávám 3.

5. Celková chuť - 3
Chuťově nevyvážený, vlastně jsem byl z výsledku docela zklamaný, jelikož na pohled to byl pašák proto hodnotím jen jako průměr.




Z prvu nadšení, po té zklamání, tak nějak by se dal charakterizovat tento hermelínový zázrak.
Bar jako taký je velmi příjemný, až na to že je kuřácký, což nesnáším. Příjemná hudba, občas hraje i živý jazz. Velmi dobrý točený Heineken. Ve speciální kategorii bych dal dva body navíc, jeden za prostředí a hudbu, druhý za dobré pivo, a jeden bych ubral za kouření na place. Sečteno a podtrženo 17 bodů pro Lokál na Palečáku ho sice řadí do šedi průměru, ale určitě stojí za návštěvu.

Hermelínům 3x hurá a těšte se na další zprávy od agenta Geralda.

Peace

Žádné komentáře:

Okomentovat