Je jasné, že co člověk, to jiná chuť. Přesto by Vám však mělo naše
hodnocení spolehlivě říci, kdo je vítěz a kdo poražený. Naše hodnocení se
skládá ze základních pěti bodů:
1. vzhled a dekorace na talíři
2. vyzrálost sýru a náplň
3. celková chuť
4. paprička, cibule, koření
5. pečivo
Za každou kategorii lze získat 1-5 bodů takže maximálně 25 bodů. Vliv na
celkové hodnocení však může mít ještě další kategorie, kterou popravdě nevím
jak nazvat. V této kategorii bude přihlíženo k ostatním vlivům, které
s vlastním hermelínem nemají sice nic společného, ale významně ovlivňují
celou událost degustace. Jako například: prostředí, číšník, netradiční příloha,
zajímavý talíř a další.Celkově je tedy možné získat 30 bodů. Pro lepší přehled
však budeme k hodnocení používat klasickou stupnici 1-10, která z oněch
30 bodů bude vycházet.
Teď už jen zbývá popřát jediné – s chutí do toho!
Žádné komentáře:
Okomentovat