středa 1. dubna 2015

Dejvická Klubovna

Vstávat a kompostovat! Tohle heslo stálo za výpravou s naším organickým odpadem směr Klubovna, jež se etabluje nejenom jako koncertní a promítací místo pro dejvické hipstry, ale také jako komunitní platforma ekologického myšlení, kde můžete kompostavat vaši organiku, dát si saunu či dobré pivo. Nás však především zajímal zdejší hermouš, jež dostal recenzní přezdívku Kompostér. Víte, jak chutná? Jestli ne, pokračujte na naši dnešní recenzi!

Klubovna (Generála Píky na rohu s Gymnasijní, Praha 6)
klubovna@povalec.cz







1. Vzhled a dekorace - 3
Klasik, žádná obloha, ale ani žádný štýlo.
2. Vyzrálost sýru - 4
Přesně tak akorát, jen trošililinku tvrdší.
3. Paprička, cibule, koření - 2
Není extra cibule ani paprička, náplň však cibuli obsahuje, což může být malé plus.
4. Pečivo - 4
Velmi chutný čerstvý chléb.
5. Celková chuť a náplň - 3
Bohužel nám přišel celý hermouš trošku přesolený, navíc jako součást koření vystupuje jedna bylina, která mi není uplně po chuti, ale ještě jsem nedokázal dekódovat její jméno, nesetkávám se s ní poprvé a doufám, že ji dlouho zase nepotkám. Snad to byla jen nepovedená dávka.

Cena 65Kč



Výjimečné místo a malé zklamání. K základním 16 bodům musím přičíst ještě dva, jelikož zde mají kompostér, saunu a pivo, které taky píše..-)) Celkově dneska za 18!!!

Pokud jste tu ještě nebyli a máte rádi komunitní hospůdky v old school štýlu, určitě neprohloupíte při jakékoli návštěvě. Všichni jsou zde milí a rádi vám poradí, jak například vybrat správný večerní program v jejich nepřeberné každodenní nabídce. S hermoušem držíme palce do příště a věříme, že další várka se určitě povede lépe.

Za náš tým se s vámi loučí Gerald a Soňa!
Zůstaňte nám věrni a hermologům zdar!

Hodnocení 18 bodů


2 komentáře:

  1. super blog, ale ty chyby. čerstvÝ, chuti s Ť, vážně ??

    OdpovědětVymazat
  2. Neodpustitelné, vzal bych toho blogera koštětem po hlavě :-)

    OdpovědětVymazat